keskiviikko 12. helmikuuta 2014

Troilus the agilitykoira

Troiluksen kanssa on tehty aksaa nyt kolme kertaa, tänään tulee neljäs kerta! :) Ensinmäisen kerran aksailtiin 3.2 yksityistunnilla. Alku tunnista tehtiin hyppy-putki treeniä ja irtoamisia. Sitten Troilus alkoi huutaa toisen koiran tehdessä toisella puolella... Loppu tunti menikin hiljaa oloa ja hallin ohitusta harjoitellen. Mutta vielä lopussa sain sen mielentilaan, jossa pystyimme treenata. Tehtiin keinun pamauttelua. Koko treenin ajan pyrin pitämään koiran hallinassa ja kontaktin kunnossa. Valitettavasti joku oli jättänyt väliaidan huolimattomasti ja Troilus pääsi karkaamaan toiselle puolelle putkeen... (tätä on yrittänyt nyt sitten sen jälkeen joka kerta...)

Otin Troiluksen keskiviikkona ryhmätreeneihin (5.2) poju pysyi häkissä hiljaa ja teki radallakin loistavaa työtä! Nopeasti kehittyvää sorttia. Tehtiin radan pätkää ja putki-hyppy harjoituksia, sekä jatkettiin keinun pamauttelua.

Lauantaina (8.2) otin Troiluksen taas mukaan treeneihin Rodon kanssa. Nämä treenit oli ehdottomasti parhaat. Irtoamin alkaa olla jo hyvin alussa. Päätti suorittaa yksin A:n joten mikäs siinä. Nyt osaa sitten A:nkin ja nappaa kontaktin kuin luonnostaan. Suoritin keinun avustuksella laskemalla myös muutamaan otteeseen. LOISTAVAA! Yritin keppejä ohjureilla, koska verkot oli toisella puolella. Alkoi niin lupaavasti, että nappasin ohjurit pois ja ohjasin kädellä. WAUTSI! Tajusi heti idean ja teki oikein <3 Tästä koirasta tulee vielä jtn suurta! Sanokaa mun sanoneen! ;) Odotan innolla tän pvn treenejä! :)
VIDEO!




1 kommentti:

  1. Teidät on haastettu! :-)

    http://cehvelijakamuli.blogspot.fi/2014/02/haaste.html

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)