sunnuntai 10. marraskuuta 2013

Coming soon!!!

No niiin, heti alkuun varoitus tämä tulee olemaan lyhyt, tylsä, ihkutus hihkutus, kuvaton postaus eli jos ei ole sinun makuusi niin jättä lukematta. ;)

Tällä viikolla tapahtuu ja heeeyyy ensi viikollakin tapahtuu = mahtavaa!

Tällä viikolla on tiistaina Toko/koiratanssi/Rally-reenit, keskiviikkona aksassa olisi tarjolla pussia, rengasta, keppejä ja kontaktien vahvistelua. Perjantaina Tinja muruseni tulee meille viikonlopuksi ja lauantaina mahdollisesti Roiloilua ja koko viikon päättää sunnuntain Jyväskylän KV! :)

Ensi viikon tähdittää. Treenit Rodon kanssa (päiviä en vielä tiedä). Lauantain Toko-koe (ALO) TamSK:illa! :) Ja tittididiii sunnuntaina on aksan hypäri! :) Täytyy siis saada kepit tuohon mennessä kuntoon.

Eipä mulla muuta, postauksia on taas tiuhaan tahtiin tulossa ;)

2 kommenttia:

  1. Et olis 6.12 tulossa rallytokoilee ylölle? siel olis kaikki luokat :) 8.12 olis mätsärit, ollaa sinne menossa näillä näkymin koko lauman kans

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei todennäköisesti olla tulossa, mutta mietiskelen vielä ;) Alustavasti on suunnitteilla nuo kehäsihteerin hommat ja aksa. Toko:ssa on nyt ensin kehityttävä ja Rallyyn palataan varmaan vasta ensi vuoden puolelle. Aksa on tässä nyt eniten työn alla ;)

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)