torstai 7. helmikuuta 2013

TOKO&Agility

Eilen oli paljon tekemistä, mutta illalla 18-19 olin tutustumassa bortsu Indiin. Indiä olisi tarkoitus ruveta tässä pari kuukautta hoitamaan/treenaamaan ja varmaan mätseissä pyörähdettään ja kenties toko kisoissakin? Saa nähdä... Indin omistaja Jonna vetää herhaulla eskaria ja oltiin siinä mukana. Tutustuttiin ja kokeiltiin vähän alon liikkeitä mm.liikkeestä jäämisiä ja paikka makuuta ja luokse tuloa =) Päivän kova sana oli kuitenkin kontaktin pitäminen! Hippua tuli myös moikattua (papillon). Kotiin päästyäni iski hirveä ikävä iitua ja päätin itkeä silmät punasiksi, mutta se siitä...

Tänään taas olin Frodon (bortsu) ja sen omistajan (sama omistaja, kun iitulla) Kaislan kanssa agilityhallilla. Me Frodon kanssa mentiin agia oikein kunnolla ja se näkyi Frodohan on vanha tekijä! Siinä on taitava koira. Kyllä se on kiva saada välillä mennä agia valmiin koiran kanssa... (iitu =))
Julia&Kirppu oli kansa mukana matkassa ja ne tokoilikin oikein mallikkaasti siellä reunalla ja Kirppukin suostui hetken kannustuksen jälkeen putkesta ryömiä :'D F.U.N! Oikein onnistunut päivä kaikin puolin. Indiä ois tarkotus ensi viikolla viedä tiistaina ja keskiviikkona taas ryhmään, kun taas saa nähä mitä hommia tuo kaisla mulle keksii :) Jaa tottakai Wilmaa :D Kannuksen leirille oon tulossa, lainakoiran kanssa ;)

(kuvia ei nyt onnistu lisätä)

3 kommenttia:

  1. Monelta olitte tuolla agilityhallilla? Kun me oltii 17-18 siellä myöös :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voin vastata Jennan puolesta, hihii. >:) Oltiin klo 16-17 Hurtta-kentällä. :)

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)